Arrangementer for alle behov

Skreddersydde løsninger for alle typer feiringer

Vi tar hånd om ditt neste arrangement

Vi hos Marits Verden hjelper deg med å arrangere alt fra dåp til minnestunder, og tar oss av alt det praktiske for deg. Les mer om hva vi tilbyr nedenfor og ta kontakt med oss for mer informasjon.

Ikon - due og vann

Dåp

Vi hos Marits Verden sørger for at dåpsfeiringen er preget av varme og omtanke, og at denne spesielle dagen blir uforglemmelig for både foreldre og gjester. Vi tilbyr vakre borddekkinger, pynt og servering, tilpasset etter deres ønsker. Med vår erfaring skaper vi en koselig og trygg atmosfære for å feire barnets første store dag.

Ikon - ungdom i pene kær

Konfirmasjon

Konfirmasjonsfeiringer er en viktig milepæl, og vi hos Marits Verden legger stor vekt på å gjøre denne dagen spesiell for konfirmanten og familien. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for borddekking, dekorasjoner og servering, alt tilpasset deres preferanser. Vår profesjonelle stab sørger for at alt går knirkefritt, slik at dere kan fokusere på å nyte dagen.

Ikon - to ringer og et hjerte

Bryllup

Et bryllup skal være en drømmedag, og hos Marits Verden gjør vi alt for å realisere deres visjoner. Vi tar oss av alt fra dekorasjoner og borddekking til servering og opprydding, slik at dere kan nyte hvert øyeblikk. Med vår lange erfaring og personlige tilnærming, sikrer vi at bryllupsfeiringen blir akkurat slik dere har drømt om. 

Ikon - due

Minnestunder

Marits Verden tilbyr verdige og respektfulle minnestunder, med fokus på å skape en rolig og støttende atmosfære. Vi tar hånd om alle detaljer, fra borddekking og pynt til servering, for å lette byrden på de pårørende. Vi sørger for at alt går som planlagt, slik at dere kan fokusere på å minnes deres kjære.

Visste du at …

Vi lager gjerne minnestunden hjemme hos dere og tar med alt dere trenger.

Ikon - konferanserom

Bedriftsarrangement

For bedriftsarrangementer tilbyr Marits Verden profesjonelle og tilpassede løsninger som møter deres behov. Enten det er en konferanse, firmamiddag eller teambuilding, sørger vi for at alt fra logistikk til servering og dekorasjoner er perfekt tilrettelagt. Vi jobber tett med dere for å sikre at arrangementet blir en suksess og etterlater et godt inntrykk. 

Ikon - champagneglass og stjerne

Diverse selskapsarrangementer

Hos Marits Verden arrangerer vi selskap for alle anledninger, fra jubileer og bursdager til høytider og private sammenkomster. Vi tilbyr komplette tjenester inkludert borddekking, dekorasjoner, servering og opprydding. Uansett størrelse og type arrangement, sørger vi for en minneverdig opplevelse tilpasset deres ønsker og behov.

Trenger du hjelp med ditt arrangement?

Ta kontakt med Marits Verden for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg å arrangere en vellykket sammenkomst.

Kontakt oss